woning afbouwen

WONING AFBOUWEN FIXENJOY

Bent u bijna klaar met uw bouwproject, maar krijgt u of uw bedrijf ‘de puntjes maar niet op de i?’ Dan hoeft u niet getreurd te zijn, want u bent niet de enige. Vandaar ook dat wij deze service aanbieden en wij het project voor u kunnen finaliseren. Dit doen wij uiteraard met precisie, vakmanschap en aandacht.Isolatiebedrijf en Afbouwaannemer FixEnjoy Bouwservice uit Amsterdam helpt u hierbij.

 

Van stukadoor tot schilderwerk

Tijdens de afbouwfase wordt uw woning of uw bedrijfspand afgewerkt. Hier verstaan wij diverse activiteiten onder zoals: stukadoorswerkzaamheden, schilderswerkzaamheden, aanbrengen van woning isolatie, het leggen van vloeren, het afwerken van bepaalde werkzaamheden, het plaatsen van plinten en het plaatsen van architraven langs de deuren en neuten onderaan. U heeft bij ons alles in huis om tot het door u gewenste resultaat te komen. Wij gaan zeer efficiënt en netjes te werk, zodat u nauwelijks iets merkt van finalisatiewerkzaamheden van het project.Bij woning isolatie is het van groot belang dat bij woning isoleren het echt op een goede manier word uitgevoerd dat alles goed dicht gepurd word en de goede materialen word gebruikt

Daar komt bij dat wij u zo goed mogelijk begeleiden bij het maken van keuzes en de communicatielijnen strak houden. U krijgt van ons daadwerkelijk advies op maat. Daardoor zult u nooit voor verrassingen te komen staan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van afbouw aannemer en onze expertise kunnen we verder kijken dan het licht en kunt u op ons blindvertrouwen. De klant ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit vormt dan ook de reden dat wij al jaren met dezelfde klanten werken.

Kortom, aannemersbedrijf Fixenjoy zet voor u de puntjes op de i.

Fixenjoy Renovatie Verbouwingen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Contact opnemen


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.