Bouwslopers woning slopen

BOUWSLOPERS WONING SLOPEN FIXENJOY

Heeft u een bepaald project in uw hoofd voor een woning of een bedrijfspand renovatie , maar staat er nog het één en ander in de weg, voordat de realisatie van de bouw kan beginnen? Is dit niet een twee drie met een hamer en wat sloopgereedschap weg te krijgen en ziet u uw bouwdroom uiteenspatten?

De bouwslopers van FixEnjoy kunnen u geruststellen en u mededelen dat uw bouwproject niet in gevaar is. Daar komt bij dat u zich zeker geen zorgen hoeft te maken over de omvang van het sloopproject onze bouwslopers kunnen vakkundig uw woning slopen. Onder het mom van ‘opgeruimd staat netjes’ is geen sloopopdracht voor ons te groot of te klein. Door onze jarenlange ervaring weten wij door efficiënt en strategisch te werk te gaan de grootste uitdagingen met de grond gelijk te maken met in sommige gevallen zelfs door de inzet van aangepast sloopmateriaal. Dit uiteraard, zoals u van ons mag verwachten, conform huidige wet- en regelgeving wat betreft veiligheid, duurzaamheid en overlastreductie voor de omgeving. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers, de omwonenden en de omgeving. Een sloopproject kan hoe je het ook wendt of keert gepaard gaan met overlast. Echter door ons vakkundig opgeleid en ervaren slooppersoneel kunnen wij deze overlast voor de gebruikers van het bedrijfspand of de woning en voor de omgeving tot het hoogste niveau reduceren.

Wij hechten tevens grote waarde aan duurzaamheid. Daarom breken wij uw pand zo duurzaam als mogelijk af. Dit doen wij niet alleen voor de dag van morgen, maar ook voor uw portemonnee. Door zorgvuldig te slopen en te demonteren kunnen wij kundig en secuur scheiden, waardoor hoge kosten voor het storten van afval worden geminimaliseerd.

Dit klinkt voor u misschien nu nog allemaal als een grote expeditie en dat kunnen wij ons goed voorstellen. Vandaar ook dat wij u van de sloopproject van de eerste tot de laatste steen begeleiden.

Wij nemen alle bouw-sloop klussen aan

Onder het nom van ‘het ruikt zo fris als het schoon is’ kunnen wij ervoor zorgen dat uw nieuwbouwhuis, uw winkel- of bedrijfspand schoon wordt opgeleverd en fris oogt. Daar komt bij dat wij ook de bouwplaats gedurende het bouwproces bouwschoon kunnen houden. Een schone werk- en bouwplek is niet alleen prettig voor de bouwers, maar waarborgt ook overzicht en veiligheid. Bij deze diensten kunt u denken aan het bouwopruimen van de bouwplaats en bouwafval storten en het zorgen voor schone toiletten en pauzeruimtes op de bouwplaats. Schroom niet om met ons contact op te nemen als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen met bouwschoonmaak.

Kortom, wij kunnen uw sloopproject met onze bouwslopers een solide twist geven.

Fixenjoy Renovatie Verbouwingen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Contact opnemen


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.