Het schilderen jouw huis is één van de meest voordelige upgrades die je ooit kunt doen. Of je nu van plan bent om het huis te verkopen, de jaloezie van jouw buren wilt opwekken of jouw liefde voor het huis een boost wilt geven, het team van toegewijde schilders, aannemers en stukadoors bij Fixenjoy Bouwservice kunnen jou helpen om prachtige resultaten creëren. Timing is alleen wel van belang, en de lente is het perfecte moment om eindelijk werk te maken van jouw hoognodige project.

Hieronder lees je de drie belangrijkste redenen waarom nu het moment is om jouw woning te schilderen met hulp van een professionele schilder.

1. Jouw woning zal klaar zijn voor de zomer

Een nieuw geschilderde huis zal het uiterlijk en de sfeer het hele jaar door verbeteren. Maar de voordelen zijn het meest merkbaar in het zomer seizoen wanneer je lange middagen doorbrengt in de achtertuin om te BBQ’en of wanneer je elke dag thuis moet werken. Een professionele schilderbeurt in de lente zorgt ervoor dat je van de eerste tot de laatste dag van de zomer kunt genieten van de nieuwe kleur en de frisse sfeer.

Na het doorbrengen van de koudere maanden, verdien je het om te genieten van de warmere maanden. Dan wil je natuurlijk dat de eerste dagen van de heerlijke zonneschijn niet verspilt worden door te wachten tot het werk klaar is. Ook de vraag naar professionele huisschilders zal in de warmere maanden explosief stijgen. Je kan worden gedwongen om te wachten tot de herfst, wat betekent dat je niet de volledige voordelen van een nieuw geschilderd huis te zien krijgt.

Door zo snel mogelijk een professionele aannemer te bellen, kun je ervoor zorgen dat jouw huis in de komende weken wordt geschilderd. Eerlijk gezegd is er geen mooier gezicht dan je huis te laten schitteren in de zomerzon.

Het zal je in een gelukkiger stemming brengen elke keer dat je terugkomt van een dag hard werken, terwijl het tegelijkertijd alle andere upgrades in en rondom jouw huis tot leven brengt.  Aangezien we tegenwoordig meer tijd thuis doorbrengen dan ooit tevoren, kan dit de sleutel zijn tot een fijnere zomer.

2. Het is goedkoper

Een pas geschilderde wand van jouw huis voegt niet alleen waarde toe aan jouw dagelijks leven. Het zal ook waarde toevoegen aan de woning. Wanneer je op zoek bent naar de beste financiële oplossing, is het echter even belangrijk om de kosten in overweging te nemen.

In werkelijkheid zijn de verschillen minimaal tussen een doe-het-zelf-klus of een ‘slechte’ aannemer. Daarentegen zal een betrouwbare schildersbedrijf met jarenlange ervaring jou in het voorjaar veel geld kunnen besparen.

De kosten voor verf en het schildermateriaal blijven nagenoeg hetzelfde, ongeacht wanneer jouw huis wordt geschilderd. Er zijn alleen een aantal variabelen die de prijs kunnen verhogen.

Eventuele voorbereidingen zoals het vervangen van hout kunnen in de lente zonder problemen worden uitgevoerd. De aangename en stabiele temperaturen zijn ideaal en zorgen voor snelle droogtijden voor elke verflaag.

Ondertussen hoeven de schilders zich niet te beschermen tegen de felle zon zoals later in het jaar. Daarom is de lente het perfecte moment voor een snelle doorlooptijd, wat zich uiteindelijk weer vertaalt in financiële besparingen.

Bovendien zijn kwaliteitsschilders al snel volgeboekt tegen de tijd dat juni aanbreekt. Dus, als je een professionele klus wilt tegen een concurrerende prijs, moet je snel handelen en contact opnemen met Fixenjoy Bouwservice.

3. Je bent verzekerd van een perfecte afwerking

Bij het voltooien van schilderproject, is het essentieel dat je alleen voor het allerbeste resultaat gaat. Anders zal een inferieure afwerking ervoor zorgen dat je het proces binnen een paar maanden opnieuw moet laten doen. Als je kiest voor een vakman kiest, weet je zeker dat de juiste verf en het juiste materiaal wordt gebruikt. Jammer genoeg zullen zelfs de beste vaklui last hebben in de koudere maanden.

In de lente zal jouw huis zal geen last hebben van ijs, vocht, of andere nadelige zaken die in andere tijden van het jaar kunnen opduiken. Een voorjaarsproject zal zorgen voor een ongerepte afwerking, met mogelijk een laag minder.

Blootstelling aan hitte of vocht is een probleem dat moet worden gerespecteerd, en daarom is het nu de juiste tijd van het jaar om het werk te laten doen. Een kwaliteitsafwerking zal je niet alleen vandaag laten glimlachen.

Je zult er jarenlang plezier van hebben en eerlijk gezegd is dat wel het minste wat je verdient. Daarom kun je op elk moment van de dag contact opnemen met Fixenjoy Bouwservice het beste schilderwerk!


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.