Traditionele toiletten nemen veel ruimte in, dus door een wandhangend toilet of wandhangende meubels te kiezen lijkt de badkamer groter. Dit heeft de dubbele voordelen dat het de totale inrichting van de badkamer stroomlijnt en de akoestiek verbetert. Aan de muur bevestigd badkamerkeramiek en wandhangende meubels hebben verzonken frames en ingegraven reservoirs die achter de muur verborgen zijn, waardoor ze minder uitsteken en geen contact maken met de vloer.

De waarde van wandhangende toiletten

De installatie is het eerste voordeel waar je op moet letten. Je kunt de hoogte van het wandtoilet aanpassen aan je wensen. Als je een beperkte mobiliteit hebt, is de mogelijkheid om de hoogte van de toiletpot aan te passen natuurlijk een belangrijk voordeel. Door dit te doen kun je je valrisico verminderen en je comfort verhogen. Tenslotte is het installeren van een hangend toilet eenvoudig gedaan door een expert als FixEnjoy.

De voordelen van het installeren van een hangend toilet boven een standaardtoilet zijn

Meer vloeroppervlak: Een hangend toilet is er een die aan de muur bevestigd wordt, zoals de naam al aangeeft. Dit soort toilet hangt aan de muur in plaats van er op te zitten, zodat het geen vloerruimte in je badkamer inneemt. Dit geeft je badkamer een groter, luchtiger uiterlijk en gevoel.

Aan de muur bevestigde toiletpotten zijn een levensvatbare vervanging voor badkamers met beperkte ruimte. Ze hebben geen grote stortbak, en nemen daarom niet veel plaats in. Ze doen de ruimte niet krap lijken als ze naast andere badkamerinrichtingen worden geplaatst. Omdat wandtoiletten eerder muurruimte dan vloerruimte gebruiken, lijken ze misschien meer ruimte in te nemen dan ze in werkelijkheid doen.

Het wandtoilet is een fantastisch alternatief om ruimte te besparen

Mede dankzij het verborgen reservoir. Omdat het waterreservoir van een wandcloset in je muur verborgen is, doet het je badkamer groter lijken. Het maakt gebruik van een veel duurzamer ophangmechanisme dan schilderij ophangsystemen.

Geschikt zitmeubilair: Een voordeel van het installeren van een wandtoilet is dat je het op een voor jou comfortabele hoogte kunt hangen. Wandtoiletten zijn voor veel huiseigenaren intrigerend omdat ze hen de vrijheid geven hun toilet te plaatsen zoals het hen goeddunkt, ongeacht of ze lang, kort, of daartussenin zijn.

Schoonmaken wordt eenvoudiger: Schoonmaken rond een wandtoilet is vaak eenvoudiger omdat je je lichaam niet hoeft te buigen of te draaien. Omdat een wandcloset niet op de vloer ligt, kun je er snel de vloer onder vegen zonder je rug onnodig te belasten.

De stijl van een wandhangend toilet

Het wandhangende toilet is zonder twijfel de visueel mooiste soort. Zijn geïntegreerde reservoir, eenvoudige lijnen, en verscheidenheid aan kleuren en patronen dragen allemaal bij tot zijn aantrekkingskracht. Ook het feit dat het functionele onderdeel van dit toilet verborgen en verzonken is, verhoogt zijn visuele aantrekkingskracht. Je badkamer ziet er ongelooflijk modern uit omdat alleen de toiletpot en de doorspoelknop zichtbaar zijn.

Toilet tegen de muur geïnstalleerd om ruimte te besparen in een kleine badkamer

Niet alleen is het ontbreken van een fundering voordelig, maar het vergemakkelijkt ook het onderhoud en maakt ruimte vrij. Bovendien is het heel handig als je een kleine badkamer of toiletruimte hebt, want het vergroot het aanzicht van de ruimte. Bovendien zijn er piepkleine, aan de muur gemonteerde toiletten die een minimale ruimte innemen en ideaal zijn voor compacte ruimtes.

Wat zijn de voordelen van een wandtoilet laten plaatsen?

Als je een moderne maar nuttige badkameroptie wilt maken, is een wandtoilet een goede keuze. Er zijn verschillende ontwerpen van wandtoiletten verkrijgbaar, van rond tot vierkant, voor elk projecttype en elk prijspunt. Toiletten die aan de muur bevestigd zijn kunnen ruimte besparen en het eenvoudiger maken om te vinden wat je nodig hebt. Ze geven elke ruimte ook een vleugje flair.

 


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.