erkend installatiebedrijf

ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF

Loodgieter en Elektra

Het fundament van een woning of een bedrijfspand is het hebben van gas, water en elektra. In ons huidige tijdperk kan je niet meer zonder. We zijn er simpelweg sterk afhankelijk van geworden. Dit spreekt uiteraard voor zich.

Maar het feit dat uw woning of uw bedrijfspand is aangesloten op het gas, water en stroom wil niet zeggen dat het altijd naar behoren werkt en dat het betrouwbaar is. Sterker nog problemen met gas, water en elektra vormen een van de grootste ergernissen van de gebruikers van woningen of bedrijfspanden. Een onbetrouwbaar stroomnet dat af en toe uitvalt kan ervoor zorgen dat u als bedrijf minder kan produceren en zo dus onnodig inkomsten misloopt. Als huishouden kan je je dag niet slechter beginnen dan met een koude douche, doordat er iets mis is met het waternetwerk. Een goed aangesloten gasnetwerk dat ervoor kan zorgen dat je in de winter niet aan je stoel vriest is niet alleen aangenaam, maar ook belangrijk. Als gas op een of andere manier vrijkomt, kan dat cruciale gevolgen hebben.

Maar maakt u zich geen zorgen, want bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze rijke ervaring is de infrastructuur van gas, elektra en water in uw pand onze zorg. Wij werken samen met vakkundige erkende professionals die met passie en aandacht diverse activiteiten verrichten, zoals loodgieterswerk en elektricienswerk. Aandacht maakt volgens ons alles mooier: het waarborgt de kwaliteit van verrichte arbeid en het bevordert de klanttevredenheid.

Kortom, Fixenjoy Amsterdam zorgt ervoor dat u zonder problemen veilig van alle gas, water en stroomvoorzieningen gebruik kunt maken. Dit kunnen wij realiseren door aan de ene kant hoog aangeschreven duurzame apparatuur te installeren en aan de andere kant door geregeld controles uit te voeren. Dit met als uiteindelijke resultaat dat u veilig en ongestoord kunt genieten van gas, water en stroomvoorzieningen.Wij werken volgens bouwbesluit en nen normen ons installatiebedrijf voert elektra installatie en loodgieters installatie werkzaamheden uit.

Fixenjoy Renovatie Verbouwingen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Contact opnemen


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.