Timmerwerk

TIMMERWERK DOOR FIXENJOY

Zou u graag een handige inloopkast willen voor uw kleren? Zou u als bedrijf graag een kast willen om uw producten ten toon te stellen of op te slaan? Of heeft u een bepaald meubel in uw hoofd? Dan kan FixEnjoy veel voor u betekenen.

Wij hebben namelijk echte houttovenaars in ons netwerk. Die daadwerkelijk spijkers met koppen slaan en hun tanden in uw wens of probleem zetten. De timmermannen met wie wij werken zijn vakkundig, betrouwbaar en veelzijdig. Ze zijn opgeleid met een creatief probleemoplossende visie om zo uw wensen te kunnen verwezenlijken.

Dé Allround Timmerman

Wij maken vooral inbouwkasten op maat, kasten voor in de keuken en verder andere ruwbouw en fijne afbouw werkzaamheden. Door onze uitgebreide ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen we u van dienst zijn met verschillende timmerwerken. Onze timmerprofessionals kunnen toveren met hout en geen opdracht is voor ze te gek.

De schoonheid, lenigheid en kracht van het timmerambacht zit dus in de genen van ons bedrijf. Wij vinden goed dan ook niet goed genoeg. Wij werken met duurzame en kwalitatief goede materialen. De combinatie van uitstekende service met vakkundigheid zorgt ervoor dat wij uw wensen kunnen concretiseren. Daarbij heeft klantgericht te werk gaan een grote prioriteit bij ons. Wij nemen met u uw wensen door en delen onze kennis wat betreft de beste materiaalkeuze, de afmetingen, mogelijke vormen en andere belangrijke aspecten. Dit zorgt ervoor dat wij effectief te werk kunnen gaan en u kunt genieten van uw meubel.

Kortom, wij kunnen het door uw gewenste product tevoorschijn toveren.

Fixenjoy Renovatie Verbouwingen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Contact opnemen


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.