Woning verbouwen Amsterdam

VERBOUWING DOOR FIXENJOY

Droomt u er al jaren van om de woonkamer en de keuken met elkaar te verbinden door die ene muur weg te halen. Of verlangt u naar een aanbouw van bijvoorbeeld uw keuken of werkkamer. Wilt u als ondernemer uw bedrijfsruimte nog efficiënter maken door bijvoorbeeld een uitbouw. Wilt u zich als hoteleigenaar profileren van de concurrent door bijvoorbeeld uw lobby of ontvangstkamer een twist te geven. Dan bent u bij FixEnjoy aan het juiste adres.Wij werken vanuit Amsterdam met een straal van 50 km rondom.U kunt ons contacten voor pand verbouwing, woning verbouwing en alle andere kleine en grote verbouwingen in Amsterdam en omgeving.

Doordat wij al 20 jaar op de Amsterdamse aannemersmarkt opereren, hebben wij goede en directe contacten opgedaan met professionele vakmensen in het breedspectrum van allrounders, loodgieters en elektriciens tot timmermannen. Waar weer vakmanschap en kwaliteit bovenaan staan.

FixEnjoy neemt zorgen weg

Pandverbouwen of woningverbouwen betekent bij ons dus het plaatsen en/of uitbreken van muren, het plaatsen van een aanbouw, het uitbreiden van uw woonruimte en wij kunnen zo nog wel even verder gaan. Bij pand of woningverbouwingen komt er veel op u af. U moet keuzes maken en dingen tegen elkaar opwegen. Door een grote verbouwing wilt u bepaalde doelen bereiken en/of dromen verwezenlijken. Dit hoort leuk te zijn en geen stres-expeditie te worden. Dit vormt dan ook de reden dat u vanaf uw eerste stap van uw verbouwing goed door ons wordt begeleid. Deze begeleiding omvat zowel technische als praktische aspecten. Zodat u of uw bedrijf zorgeloos door het traject van de verbouwing heen kan.

Onze expertise is het verbouwen en renoveren van turn-key woonvoorzieningen. Geen uitdaging is voor ons te gek. Wilt u bijvoorbeeld een grachtenpand, schoolgebouw of kantoorpand omtoveren tot een “sleutel” klaar opgeleverde woning dan vormt dat voor ons geen probleem.

Kortom, het verwezenlijken van uw bouwdromen is onze zorg.

Fixenjoy Renovatie Verbouwingen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Contact opnemen


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.