Droom jij al tijden van een grote inloopkast in die ene slaapkamer die nu als opbergruimte wordt gebruikt? Of heb je een ander meubelstuk in je hoofd zitten, maar weet je niet waar je moet zijn om dat meubelstuk te laten maken? FixEnjoy Amsterdam kan jou daarbij helpen, zodat jij snel kan genieten van je inloopkast of uniek meubelstuk.

Hoe wil jij je inloopkast hebben?

Weet jij al precies hoe je de inloopkast wil hebben, of heb je alleen een idee in je hoofd zitten maar is deze nog niet uitgewerkt? FixEnjoy maakt vooral inloop- en inbouwkasten op maat, en hebben hier dan ook een zeer ruime ervaring in. Ook wanneer jij nog niks op papier hebt staan kunnen wij je helpen. in een eerste gesprek kun je vertellen wat je in je hoofd hebt, om zo samen een ontwerp te maken. Ons ervaren timmerman zal altijd met je meedenken door je wensen door te nemen en extra informatie met je te delen wanneer dit nodig is. Ook zullen we aangeven wanneer blijkt dat jouw idee niet realistisch is, om vervolgens samen naar een andere oplossing te kijken.

Een afspraak maken

Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan gewoon via onze website gedaan worden. Tijdens het eerste gesprek heb je alle ruimte om te vertellen wat jij voor ogen hebt en hoe jij het timmerwerk graag wilt hebben. Ook zal het materiaal besproken worden, net als de afmetingen, vormen en andere mogelijke aspecten die belangrijk zijn. Daarnaast zal natuurlijk ook het kostenplaatje besproken worden zodat jij precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook zal er dan een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging wanneer dit nodig is, en wordt er gekeken naar de startdatum van je project.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.