Heeft u uw eigen horecazaak of hotel en is een verbouwing nodig voor het voortzetten van uw bedrijf? Dan is dit vaak een grote klus, waar u zelf te weinig vanaf weet om dit zelf goed aan te pakken. Gelukkig hoeft u dat ook niet te doen; FixEnjoy Bouwservice kan u daar uitstekend mee helpen.

Er zijn verschillende opties wanneer het om een verbouwing gaat. Zo kunt u een uitbouw willen waardoor uw horecazaak groter wordt en u meer plek heeft voor uw gasten, maar bijvoorbeeld ook door de lobby of suites een opknapbeurt te geven. Of misschien heeft u nu alleen nog standaard hotelkamers en wilt u graag bepaalde kamers omtoveren tot luxe suites; het kan allemaal!

Alles in samenspraak

Wat uw uiteindelijke doel ook is, wij doen dit allemaal in samenspraak met u. Bij een verbouwing komt er namelijk erg veel op u af. U zult keuzes moeten maken die lang niet allemaal even makkelijk zijn. Wij helpen u hierbij zodat u dit niet alleen hoeft te doen. Het doel van een verbouwing is natuurlijk dat u uw wens in vervulling wilt laten gaan of bepaalde doelstellingen wilt bereiken. De weg daar naartoe moet een leuk proces zijn, en niet aanvoelen als een groot brok stress. Daarom begeleiden wij u in het praktische en technische gedeelte, zodat wij de meeste zorg voor u uit handen nemen. Op die manier kunt u genieten van het mooie proces, en hoeft u zich niet bezig te houden met zaken waar u niet zoveel vanaf weet.

Ook wanneer u een compleet schoolgebouw, hotel, restaurant, of kantoorpand sleutel klaar op wilt leveren is dat bij ons geen probleem. Onze expertise ligt in het verbouwen en renoveren van turn-key woningen en bedrijfspanden. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of en offerte op maat.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.