Jouw woning, appartement, of bedrijfspand verbouwen kan op den duur een keer nodig zijn. Een goede reden zou zijn wanneer dit nodig is zodat jullie in deze woning kunnen blijven wonen, of je niet op zoek hoeft te gaan naar een nieuw bedrijfspand. Toch brengt een verbouwing veel rommel met zich mee, terwijl een renovatie vaak net zo effectief is. Daarnaast is een renovatie vaak een stuk goedkoper en duurzamer dan het slopen van een gebouw. Ben je op zoek naar een aannemer in Amsterdam, dan zit je bij FixEnjoy goed. Zij hebben ruime ervaring in het renoveren van verschillende panden en gaan geen uitdaging uit de weg.

Hoe gaat een renovatie in zijn werk?

Bij een renovatie kunnen alle delen van jouw woning of winkel worden aangepakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van de muren, daken en vloeren, maar ook de kozijnen, ramen, beglazing, deuren, de isolatie, installaties en sanitaire ruimtes. Ook wanneer je duurzaamheid hoog hebt zitten is een renovatie zeker aan te raden, omdat er dan altijd gekeken wordt naar welk materiaal er opnieuw gebruikt kan worden. Daarnaast wordt ook het afval gescheiden, wat weer scheelt in de kosten.

Wilt je bijvoorbeeld graag zonnepanelen op het dak hebben, of zou je graag op inductie willen koken in plaats van gas? Dan kan dit allemaal naar wens aangepast worden. Maar daarnaast is het ook mogelijk om enkel een bepaalde ruimte van het pand te laten renoveren. Bijvoorbeeld wanneer de keuken, badkamer of de zolder aan een renovatie toe is. FixEnjoy denkt dan ook graag met je mee, zodat eventuele verbeterpunten altijd meegenomen worden in de renovatie.

Ook kan er met je meegedacht worden wanneer je twijfelt over wel of geen isolatie, of dat je bijvoorbeeld kiest voor een volledig nieuwe uitstraling van je huis. Maar ook wanneer je unieke elementen in je woning hebt die je graag wilt behouden kan er met je meegekeken worden hoe je dit het beste aan zou kunnen pakken.

Je wensen bespreken

Zodra er een afspraak is ingepland zal er gekeken worden naar je wensen en de mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek kun jij al je wensen op tafel leggen, zodat iedereen daar van op de hoogte is. Ook kan FixEnjoy met je meedenken wanneer je er nog niet zeker van bent wat je nou precies wil. Wil je bijvoorbeeld de woonkamer uitbreiden, maar twijfel je nog hoe je dit het beste kan aanpakken? Dan kunnen zij met je meekijken en je een advies geven.

Nadat alles besproken is zal er een datum afgesproken worden wanneer er gestart kan worden. Dit gebeurt uiteraard altijd zo veilig, netjes en secuur mogelijk. Ook wordt er altijd rekening gehouden met de huidige wet- en regelgeving en wordt al het afval netjes opgeruimd. Zo heb jij er zo min mogelijk last van en kun jij gewoon doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard kun je tijdens het hele verbouwingsproces rekenen op uitstekende begeleiding, zodat je er niet alleen voor staat.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.