Tegenwoordig zijn de meeste woningen en panden goed geïsoleerd. Toch kan het zo zijn dat dit bij jou niet het geval is. Bijvoorbeeld wanneer je net een nieuwe woning hebt gekocht uit de jaren ’30, en de isolatie hier niet juist of helemaal niet geplaatst is. Denk hierbij aan isolatie in de spouwmuur, op zolder of in de kruipruimte, maar ook de vloer kan een optie zijn. Wanneer je huis geïsoleerd moet worden zou je dit zelf kunnen doen, maar het is verstandiger hiervoor een aannemer op te zoeken die hier verstand van heeft. Aannemersbedrijf Fixenjoy uit Amsterdam is hier zeker geschikt voor.

Wist je dat de gemeente Amsterdam subsidie verleend wanneer je kiest voor de juiste isolatie? Lees hier meer

Hulp bij het opstellen van een plan

Weet je niet zo goed hoe je woning of bepaalde delen hiervan geïsoleerd moeten worden, dan kan ons aannemersbedrijf je hier uiteraard mee helpen. Samen wordt er gekeken naar wat er precies nodig is in je woning, en wordt er een inschatting gemaakt van de duur van het project en de kosten hiervan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ook loont het om te kijken op de website van de Rijksoverheid. In verschillende gevallen is het namelijk mogelijk een subsidie te krijgen voor het verduurzamen van je woning.

Geluidsisolatie aan laten brengen

Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je geluidsisolatie nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je woning erg oud is en daardoor erg gehorig, omdat je veel geluidsoverlast hebt doordat je vlak bij het spoor woont of vanwege de buren. Ook geluidsisolatie kan geleverd en gemonteerd worden. Hierbij kan het gaan om muurisolatie, maar ook vloerisolatie en plafondisolatie behoren tot de mogelijkheden. Dit kan ook gedaan worden door middel van cellulose-installatie. Hierbij wordt er isolatie in de muur of vloer geblazen. Het grote voordeel hierbij is dat er geen verbouwing voor nodig is. de isolatie zorgt voor veel minder geluidsoverlast, maar daarnaast ook meer stilte en rust waardoor jij je beter kunt ontspannen en concentreren wanneer dit nodig is.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.