Heb je net een mooie, nieuwe woning gekocht maar is de keuken echt aan vervanging toe? Dan zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen een nieuwe keuken uit te zoeken en deze door een erkend bedrijf te laten plaatsen. Maar beeld het je eens in wanneer je de tussenmuur eruit haalt, of de gasaansluiting verplaatst zodat je mooie, nieuwe fornuis op een veel beter plek kan pronken? In deze en andere gevallen is een keukenrenovatie de beste uitkomst, en FixEnjoy Bouwservice kan jou daarbij helpen!

Keuken laten renoveren

Er zijn natuurlijk heel veel redenen te bedenken waarom jij je keuken zou willen renoveren. Ben je op zoek naar iemand die een keukenrenovatie Amsterdam voor je kan realiseren, dan hoef je niet meer verder te zoeken. FixEnjoy denkt aan de brandveiligheid, de duurzaamheid en natuurlijk ook het nodige comfort. Dit doen zij allemaal in samenspraak met jou, tijdens het hele proces word je begeleidt zodat je niet voor verrassingen of moeilijke keuzes komt te staan. Zijn er bijvoorbeeld karakteristieke eigenschappen die je zou willen behouden? Dan denken zij met je mee hoe je dit het beste kan doen.

Bouwschoon opleveren

Ook zorgen ze ervoor dat jij niet degene bent die aan het eind van de renovatie met de troep blijft zitten. Tijdens de renovatie zorgen zij dat al het afval gestort wordt, en wordt je keuken daarnaast bouwschoon opgeleverd. Op die manier kun jij er direct van genieten. Ook werken zij efficiënt en duurzaam, je kunt er dus ook nog eens vanuit gaan dat dit je behoorlijk wat gaat schelen in de kosten. FixEnjoy is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van renovaties, maar ook tal van andere werkzaamheden. Zij weten dus waar ze over praten maar, nog belangrijker, ze weten hun werk ook perfect uit te voeren.

Afspraak inplannen

Heb je, na het lezen van dit artikel, nog vragen, opmerkingen of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan dit natuurlijk. Er is een contactformulier te vinden op de website, maar ook een Whatsapp functie om direct contact op te nemen met de klantenservice. Wil je het liever telefonisch of per e-mail regelen? Dan is dit ook mogelijk. Deze gegevens vind je op de website, bij het contactformulier.

Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen, echter dien je hiervoor wel eerst een afspraak te maken. Dit kun je het beste telefonisch doen.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.