Is uw sanitair toe aan vernieuwing of wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Aannemersbedrijf FixEnjoy is graag uw vakspecialist als het om sanitair renovatie en verbouwingen gaat. Met zo’n 20 jaar ervaring in het aannemersvak weten wij inmiddels de spijker op de kop te slaan als het om klanttevredenheid gaat. In ons portfolio hebben wij dan ook vele sanitair renovaties en vernieuwingen staan. Niet alleen badkamerrenovaties maar ook het kleinste kamertje in huis en de keuken weten wij om te toveren tot een modern of klassieke eyecatcher. Wij zorgen voor een oogstrelende afwerking met als doel duurzaamheid en vooral praktisch qua gebruikersgemak.

Sanitair renovatie

Misschien is het nog te vroeg voor een nieuwe keuken of ziet de badkamer er nog prima uit en zijn er slechts wat kleine dingetjes die toe zijn aan vervanging. De sanitair tegels zijn bijvoorbeeld lelijk geworden of u heeft last van schimmel in de badkamer. Ons aannemersbedrijf kunt u ook inschakelen voor het oplossen van dergelijke problemen. Voordat u het weet hebben wij uw keuken, toilet en badkamer voorzien van nieuwe wandafwerking en sanitair oplossingen. Wat dacht u van een fraaie inloopdouche of een hangend water closet? Ook het vervangen van keukenblok of het plaatsen van een kookeiland voeren we graag voor u uit. Fixenjoy gaat geen verbouwing uit de weg!

Van loodgieterswerk tot installatietechniek

Behalve dat FixEnjoy u van dienst kan zijn met het vernieuwen van sanitair heeft ons aannemersbedrijf meer vaardigheden aan boord. Onze loodgieter komt u graag helpen met het verhangen van toilet, het plaatsen van een tweede wasbak en dergelijke transformaties. Wilt u af van die lelijke radiotoren? Geen probleem, voordat wij de vloer leggen installeren wij vloerverwarming als u dit wenst. Waar mogelijk frezen wij de leidingen in zodat u meer van uw kostbare ruimte kunt benutten voor maximaal wooncomfort. Wilt u een televisie ingebouwd hebben boven uw badkuip? Ook dat kunnen we op een veilige manier installeren zonder dat dit ten koste gaat van de strakke afwerking.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.