Ben je bezig met een verbouwing in je woning of bedrijfspand, maar moeten de muren nog gestuukt worden? dan zou je ervoor kunnen kiezen dit zelf te doen, maar dit is een erg lastige klus. FixEnjoy verzorgt als afbouwaannemer ook dit soort klussen, zodat je er niet zelf aan hoeft te beginnen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat het allemaal op de juiste manier gebeurt, zodat jij daarna volledig van je verbouwde woning of bedrijf kan gaan genieten.

Stukadoor voor al het afbouwwerk

Als je op zoek bent naar een stukadoor Amsterdam voor het realiseren van afbouwwerkzaamheden, doe je er goed aan contact op te nemen met FixEnjoy Bouw BV. Tijdens deze afbouwfase kunnen niet alleen de muren gestuukt worden, maar kunnen er ook andere werkzaamheden gerealiseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van isolatie, het leggen van vloeren en het plaatsen van plinten. Wanneer dit gewenst is, is dit dus zeker mogelijk. Tijdens deze werkzaamheden zorgen zij ervoor dat je nauwelijks iets merkt van de werkzaamheden, omdat FixEnjoy erg efficiënt werkt.

Volledige begeleiding tijdens het proces

Tijdens het hele proces word je begeleid bij het maken van de verschillende keuzes, daarnaast wordt alles met jou besproken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je kan hierbij rekenen op advies op maat, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Zij kunnen je dit advies geven omdat ze al ruim 20 jaar ervaring hebben in allerlei verschillende werkzaamheden, en zodoende weten wat er allemaal bij komt kijken. Ook staat klanttevredenheid erg hoog, en dit zorgt ervoor dat zij al jaren met dezelfde klanten werken.

Contact opnemen met een stukadoor Amsterdam

Heb je, na het lezen van dit artikel, nog vragen, opmerkingen of zou je graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Onder het kopje ‘contact’ op de website vind je het contactformulier welke je in kan vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de Whatsapp functie op de website direct contact op te nemen met de klantenservice.

Heb je liever persoonlijk contact? Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of om telefonisch contact op te nemen met FixEnjoy Bouwservice. Deze gegevens zijn bij het contactformulier te vinden. Zou je graag langs willen komen? Dan kan dit ook, maar alleen op afspraak. Wanneer je dit wilt kun je dus het beste eerste telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.