Zit u er al een tijdje over na te denken de woonkamer of keuken eens goed aan te pakken, maar zou u hier eigenlijk een verbouwing van willen maken? Dan gaat u natuurlijk op zoek naar het beste aannemersbedrijf van Amsterdam. FixEnjoy kan u hier zeker bij helpen! Wij werken samen met verschillende onderaannemers, zodat uw verbouwing in één keer goed geregeld kan worden.

De woonkamer uitbreiden

U vindt de woonkamer te klein en zou deze graag uitbreiden maar u weet niet zo goed waar u moet beginnen. Het is een verstandige keuze eerst alles op papier te zetten. Wilt u graag een uitbouw, of zou u juist de keuken bij de woonkamer willen betrekken? FixEnjoy Bouwservice Amsterdam kan u daar zeker bij helpen. Wanneer u contact met ons opneemt zal er eerst een adviesgesprek plaatsvinden. Hierin kunt u al uw wensen en eisen kenbaar maken, en wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden.

Vervolgens zal er een plan van aanpak opgesteld worden, en ontvangt u de offerte. Zodra u hiermee akkoord bent kan de verbouwing in gang gezet worden. FixEnjoy zal u tijdens dit hele proces begeleiden zodat u geen onnodige stress heeft, maar juist kunt genieten van deze periode met een geweldig eindresultaat.

Doordat zij samenwerken met loodgieters, timmermannen, stukadoors en andere onderaannemers kan alles direct geregeld worden. Op deze manier hoeft u niet meerdere bedrijven in te schakelen en zit u niet onnodig lang in de rommel.

Uw bedrijf aanpakken

Ook wanneer u ondernemer bent wilt u graag geholpen worden door het beste aannemersbedrijf, en ook daar kan FixEnjoy u bij helpen. Wij verbouwen namelijk niet enkel woningen, maar ook bedrijfspanden. Heeft u een winkel die u graag wilt uitbreiden, of runt u een hotel waarvan de lobby echt wel wat groter mag? Ook dan kunnen wij u daarbij helpen.

Wanneer u ruimtes wilt uitbreiden en het is hierbij nodig dat er muren uitgebroken worden, zal er altijd eerst gekeken worden of dit wel mogelijk is. De aannemer kan u voorzien van advies wanneer dit nodig is, en denkt altijd met u mee. Is de betreffende muur een draagmuur? Dan zal er samen gekeken worden naar een andere oplossing. Dit zodat uw dromen altijd verwezenlijkt kunnen worden.

Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met u, het is tenslotte uw bedrijf en uw verbouwing. Er komt tijdens een verbouwing veel op u af, en u zal waarschijnlijk keuzes moeten maken die lang niet allemaal makkelijk zijn. hierbij wordt u uiteraard ook geholpen, zodat u dit niet alleen hoeft te doen. U wilt deze verbouwing om een wens in vervulling te laten gaan, en het proces daar naartoe moet voor u een fijn proces zijn, en niet eentje waarbij u alleen maar stress heeft. FixEnjoy begeleid u dan ook bij zowel het praktische als het technische gedeelte. Op deze manier wordt de meeste zorg voor u uit handen genomen en hoeft u zich niet bezig te houden met zaken waar u weinig vanaf weet.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.