Wil je graag je horecabedrijf efficiënter maken door middel van een uitbouw? Dan kan FixEnjoy Bouwservice dit voor je realiseren. Beeld het je eens in; je restaurant of café die ineens meer bezoekers kan ontvangen, of een keuken die twee keer zo groot is zodat je sneller en makkelijker de lekkerste gerechten op tafel kan zetten. FixEnjoy zorgt voor turn-key horeca verbouwingen, wat inhoudt dat alles ‘startklaar’ is op het moment dat het bouwproject afgerond wordt. Dit kan gedaan worden omdat wij al 20 jaar werkzaam zijn in deze markt, en een professioneel team hebben van onder andere timmermannen, loodgieters, elektriciens en allrounders.

Geen zorgen tijdens de verbouwing

Een verbouwing brengt natuurlijk heel wat met zich mee. Of het nu gaat om het uitbreken van muren, het plaatsen van een aanbouw of het uitbreiden van een bepaalde ruimte, dit gaat altijd gepaard met afval, geluidsoverlast en beperkingen. Daarnaast zullen er uiteraard keuzes gemaakt moeten worden, en deze kunnen lastig zijn. Ook hierbij kunnen wij je helpen, aangezien je tijdens de verbouwing telkens begeleid wordt. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo weinig mogelijk stress ervaart tijdens deze droomverbouwing.

Expert in het verbouwen en renoveren

FixEnjoy Bouwservice is een expert als het gaat om het verbouwen en het renoveren van woningen en bedrijfspanden. Deze worden allen turn-key opgeleverd, zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Dus ook als het gaat om een horecapand, is dit voor FixEnjoy geen enkel probleem. Samen wordt besproken wat de wensen zijn, en wat realistisch is. Ook tijdens de verbouwing wordt er regelmatig contact gehouden met betrekking tot de mogelijkheden, maar ook wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan dit gedaan worden in samenspraak met FixEnjoy.

Contact opnemen voor jouw horeca verbouwing

Wil je graag contact opnemen om de wensen voor jouw verbouwing door te nemen, om een vrijblijvende offerte aan te vragen of omdat je nog vragen hebt? Dan is dit uiteraard mogelijk. Op de website vind je een Whatsapp functie waarmee je direct contact op kan nemen met de klantenservice. Daarnaast is het ook mogelijk om door middel van het contactformulier die je vindt op de contactpagina, je vraag te stellen. Wil je liever persoonlijk contact dan kan dit ook. FixEnjoy is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken, deze gegevens vind je ook op de contactpagina. Langskomen? Dit is mogelijk, maar enkel op afspraak. Hiervoor dien je dus eerst contact op te nemen om een afspraak te maken.


Open chat
Hoi! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp.